Sepetim
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
Koku Servisi
Jo Malone London Townhouse her zaman bir mumdan daha fazlasıdır. Kokulu tarifler yalnızca özenle seçilmiş malzemelerle hazırlanmakla kalmaz, aynı zamanda bir an sağlamak için duygu ve hikaye anlatımıyla kaynaştırılır. Ancak, tamamen farklı bir dünyadan biri – bu durumda Michelin yıldızlı şef Jean-François Piège – bizimle bir mum yapmak için işbirliği yaparsa ne olur? Kesinlikle birbirinden çok farklı iki evrenin alışılmadık bir karşılaşmasını yaşarsınız, ama aynı zamanda kimsenin geldiğini görmediği olağanüstü bir sinerji de elde edersiniz.
'Jean-François ve ben anında anlaştık. İki dünyamız ve çalışma şeklimiz arasında çok fazla ortak nokta olduğunu çabucak fark ettik. Jean-François'in Paris'teki restoranındaki ilk buluşmamız ve daha sonraki birçok toplantımız boyunca, birbirimizin yaratıcı dillerini öğrendik ve birbirimizin dünyalarını keşfettik. Zanaatımız aracılığıyla duygusal deneyimler yaratmak için aynı tutkuyu paylaştık, bu durum işbirliğini sadece mümkün kılmakla kalmadı, aynı zamanda verimli de olasını sağladı ”diye açıklıyor Global Parfüm Başkanı Céline. Jean-François kesinlikle aynı fikirde: 'Bir şef olarak, yemek pişirirken benim için en önemli .husus, mutlaka bir yemeğin bileşimi değil, uyandırdığı duygudur. Jo Malone London, çok özel ve akılda kalıcı bir deneyim yaratmak için malzemeleri kullanarak aynı şekilde çalışıyor. Yaratıcılık bir anı paylaşmak istemekten kaynaklandığında, kalite ve tutkuyla dolu bir ürün için sihirli bir temel oluşturur.'
Yeni Violet Leaf & Bergamot mum üç ana notayı kutluyor: buğulanmış pirinç, menekşe yaprağı ve bergamot. 'En sevdiğim yemek kokularından biri, taze buharda pişirilmiş pirincin aromasıdır. Pirinç buharı benim için çok özel. Yıllar önce, eskiden sahip olduğum bir restoranda mutfak, personel öğle yemeği için biraz pirinç hazırlıyordu ve ofisim pencerenin hemen üstündeydi. Koku sansasyoneldi. Odayı saran, sıcak ve rahatlatıcı bir aroma ile doldurdu. O anda, yemeklerim aracılığıyla yeniden yaratmak istediğim davetkar atmosferin bu olduğunu anladım. O yüzden bugün ben de aynısını yapıyorum. Bana göre pirinç, kokladığım en güzel kokulardan biri, bu yüzden mum için bu bir başlangıç noktasıydı', diyor Jean-François. Jo Malone London'da sağlık, sıcaklık ve rahatlık duygularına ilham vermek için buharda pişirilmiş pirinç kullanma fikrini sevdik. Ama daha önce parfümeride kullanılmış bir nota değil bu. Parfümcü Mathilde Bijaoui ile birlikte Jean-François'in mutfağındaki tencerelerden doğrudan çalışarak, çiçek açan çiçeklerin kokusunu yakalamak için kullanılan Jungle Essence adlı bir teknolojiyi kullanarak pirinç buharının kokusunu çıkardık. 'Süreç, mumun kokusuna misk benzeri güzel bir kalite katmak için ilerledi; saran ve besleyen, ama aynı zamanda hafif ve havadar', diye açıklıyor Mathilde. 'Ortaya çıkan tam olarak buhar gibi kokuyordu - buna inanamadım. Jo Malone London bu yüzden çok özel: bir anı, bir hikayeyi, bir duyguyu yakalar', diyor Jean-François.